Wie is Toets+Bouw?

Toets+Bouw is een jong, deskundig en onafhankelijk controlebureau voor de bouw, vastgoed en industrie. De Toets+Bouw familie bestaat uit een 15- tal gemotiveerde medewerkers, die ieder hun eigen specialisme hebben. We zijn sterk groeiend, volop in ontwikkeling en tevens voorsorterend op de nieuwe wet kwaliteitsborging.

Wie zoeken wij?

Een specialist E-installaties met een proactieve houding, flexibele instelling en leergierig. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en die werkplezier hoog in het vaandel heeft staan. Je wil jezelf ontwikkelen en bent enthousiast en proactief bezig met het verbeteren van jezelf en de processen.

Wat houdt de functie in?

Als specialist E-installaties bestaat jouw taak uit het beoordelen van bouwwerken op elektrotechnische aspecten als onafhankelijke borger.  Het betreft dus het toetsen van de E-installaties ontwerpen, berekeningen en rapportages op het geldende bouwbesluit en eventueel ook private eisen.

Verder het opstellen van risicoanalyses en rapportages en het opvolgend inspecteren van de electrotechnische aspecten in de uitvoering.

Waar moet je over beschikken?

  • Minimaal een basisopleiding E-installaties op mbo-, hbo-, of TU-niveau met aanvullende verdiepingscursussen;
  • Ten minste drie jaar relevante en aantoonbare ervaring met het beoordelen en adviseren van installatieplannen;
  • Goede kennis van de eisen uit het bouwbesluit, normen en voorschriften;
  • Goede communicatieve en rapportagevaardigheden;
  • Bereidheid tot het volgen van opleidingen;
  • In bezit van een rijbewijs en van VCA basis certificaat.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

  • Salaris in onderlinge overeenstemming en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je als deskundige verder te ontwikkelen.

Heb je interesse?

Wij kijken uit jouw sollicitatie en CV onder vermelding van vacature kwaliteitsborger Specialist E-installaties naar info@toetsplusbouw.nl . Bij verdere vragen kun je ook contact opnemen met Marco Keijzer (tel. 06 -30363698)